Multimèdia

 • Editors d'imatges en línia
 1. http://pixlr.com/editor/ Pixlr és un potentíssim editor d'imatges al núvol amb multitud d'aplicacions i tot de forma fàcil i intuïtiva, però potser la característica a destacar és la seva velocitat.

  • Editors de so en línia
  1. http://www.aviary.com/online/audio-editor Myna és un editor d'audio completament en línia i gratuït. Permet mesclar música i clips d'audio, aplicar efectes de so o gravar la teva veu o els teus instrument. També pots gravar els arxius en format mp3 o escoltar-los al revés. 
  • Presentacions en línia
  1. http://www.slideshare.com Slideshare és un servei de publicació de presentacions en línia. Permet "pujar" presentacions generades amb PowerPoint i compartir-les al núvol. També podem "baixar-ne" d'altres i fer-les nostres, tot respectant els permisos de les llicències i els drets d'autor.


  •  Editar vídeo en línia
  1. http://www.pixorial.com Pixorial Podem importar vídeos, afegir transicions, canviar formats i exportar el resultat gratuïtament al vostre compte de Facebook, és compatible amb diferents formats: AVI, FLV, MOV, MP4, MPEG, DV, RM y WMV. A més podem donar al vídeo efectes bàsics, retallar escenes i, en cas de poder pagar per aixó, obtenir per correu un DVD amb le resultat. 
  •  Convertidor de mapa de bits a vectorials en linia 
  1. http://vectormagic.com/ Vectormagic Eina 2.0 que permet convertir imatges en formats de mapa de bits (JPG, GIF, PNG,...) a arxius amb format de gràfics vectorials (EPS, SVG,...).

  1 comentari: